Kom in actie

Ben je van plan om een actie te organiseren voor Crohn & Colitis NL, zoals een sponsorloop, een benefietconcert of een goededoelenactie via school? Wij waarderen dit soort initiatieven zeer en helpen je graag.

Fiets mee voor IBD

Crohn & Colitis NL heeft twee keer een fietsevenement georganiseerd, samen met Sportwell, met als titel: ‘Fiets mee voor IBD’. Houd onze Evenementen agenda in de gaten voor nieuwe data.

#StoermetIBD

Een leuke en handige manier om mensen enthousiast te maken voor jouw actie is een eigen webpagina inrichten. Je kunt een eigen website maken, maar je kunt dit ook heel eenvoudig doen via Stoer met IBD, een initiatief van Crohn & Colitis NL en de Maag Lever Darm Stichting.

Op jouw eigen actiepagina leg je uit wat jouw actie inhoudt en hoe vrienden, familie en anderen uw initiatief kunnen steunen. Zo zamel je online geld in voor Crohn & Colitis NL.

Nieuwsgierig naar wat anderen doen? Neem een kijkje op Stoer met IBD.
Actie voeren zonder jouw eigen webpagina kan natuurlijk altijd. Je kunt de opbrengst overmaken op NL26 RABO 01 24 12 35 03 ten name van Crohn & Colitis NL o.v.v. naam en plaats actie en naam en adres contactpersoon.

Niet alleen in actie, maar samen

Wilt je actie voeren, heb je informatiemateriaal nodig of wil je de mogelijkheden bespreken? Stuur dan een mail met jouw ideeën of bel met 0348 – 432 920. Samen kunnen we er een leuke actie van maken en helpen om er bekendheid aan te geven.

Een ander idee voor een actie?

Wilt u ons op een andere manier steunen of heeft een speciale bestemming van de opbrengst voor ogen? Aarzel niet om ons te bellen of mailen. Samen bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons mailen of bellen: 0348 – 432 920.