Evenement
15-12-2023

Meedenken over Jongerenapp IBD (16-20 jaar)

Wanneer
vrijdag 15 december 2023
17.30 - 18.30 uur

Waar

Crohn & Colitis NL
Houttuinlaan 4b
3447 GM Woerden

Meld je aan

Wil jij meedenken over een app voor jongeren met IBD?

We gaan samen met het Amsterdam UMC een app maken voor jongeren met IBD. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Ben je tussen de 16 en 20 jaar en wil je samen met andere jongeren meedenken over hoe we dit het beste kunnen doen? Meld je dan aan voor een meeting vrijdag 15 december bij Crohn & Colitis NL in Woerden.

Meer Informatie

We gaan met de groep in gesprek over de belangrijkste problemen waar jij tegenaan loopt. Jouw input is onmisbaar voor het ontwikkelen van de app. Je hoeft niks voor te bereiden. Je mag zelf verschillende onderwerpen inbrengen waarvan jij denkt dat ze belangrijk zijn. Ook mag je je mening geven over het logo van de app. De meeting duurt ongeveer een uur.

  • Wanneer: vrijdag 15 december 2023
  • Tijd: 17.30 tot 18.30 uur
  • Waar: bij Crohn & Colitis NL, Houttuinlaan 4b in Woerden. Dit is 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis parkeren voor de deur.
  • Wij zorgen voor eten en drinken.
  • Je reiskosten worden vergoed.
  • Je krijgt als dank een leuk aandenken en een cadeaubon.

Doe je mee? Meld je aan!

Je krijgt vooraf nog een e-mail met instructies voor de dag.

Kan je niet op het tijdstip, maar heb je wel ideeën voor een app? Neem dan contact op met onderzoeker Miguel op 06-20001870 of m.m.overzier@amsterdamumc.nl.

 

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780