Evenement
15-12-2023

Meedenken over Jongerenapp IBD 12 t/m 15 jaar

Wanneer
vrijdag 15 december 2023
16.00 - 17.00 uur

Waar

Crohn & Colitis NL
Houttuinlaan 4b
3447 GM Woerden

Meld je aan

We gaan samen met het Amsterdam UMC een app maken voor kinderen met IBD. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Is jouw kind 12 t/m 15 jaar, en wil jij samen met jouw kind en andere kinderen en ouders meedenken over hoe we dit het beste kunnen doen? Meld je dan aan voor een bijeenkomst op vrijdag 15 december bij Crohn & Colitis NL in Woerden.

Meer Informatie

We gaan met de groep in gesprek over de belangrijkste problemen waar jullie tegenaan lopen. Jullie input is onmisbaar voor het ontwikkelen van de app. Jullie hoeven je niet voor te bereiden. Jullie mogen zelf verschillende onderwerpen inbrengen waarvan jullie denken dat ze belangrijk zijn. Ook mogen jullie meedenken over het logo van de app. De bijeenkomst duurt ongeveer een uur.

  • Wanneer: vrijdag 15 december 2023.
  • Tijd: 16.00-17.00 uur
  • Waar: bij Crohn & Colitis NL, Houttuinlaan 4b in Woerden. Dit is 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis parkeren voor de deur.
  • Wij zorgen voor eten en drinken.
  • Reiskosten worden vergoed.
  • Jullie krijgen als dank een leuk aandenken en een cadeaubon.

Doe je mee? Meld je aan!

Je krijgt vooraf nog een e-mail met instructies voor de dag.

Delen op social media:

Wil jij je verhaal kwijt?

Je ervaring of verhaal delen met andere mensen met Crohn of colitis? Dat kan in onze besloten Facebookgroep. Ook is er een besloten Facebookgroep voor ouders van kinderen met Crohn of colitis. En er is een besloten Facebookgroep voor mensen met shortbowel/darmfalen. Nog geen lid? Meld je hieronder aan via de juiste link.

Liever je ervaring delen met een ervaringsdeskundige van Crohn & Colitis NL? Bel of mail ons.

Deel je verhaal Bel de ervaringsdeskundigenlijn 0348 420 780