Actueel
15-09-2021

Mijn baas is paars – zet jouw baas en/of collega in het zonnetje

Net als in 2020 vragen wij in de Week van de Toegankelijkheid (4-8 oktober) aandacht voor meer begrip en aandacht voor werken met IBD. Jij kunt ook meehelpen. Doe mee met (een van) onze acties Mijn baas is paars en Jij bent paars. INSCHRIJVING IS GESLOTEN. JE KUNT JE NIET MEER AANMELDEN.

Mijn baas is paars

Heb jij een fijne baas die rekening houdt met jouw ziekte? En wil je jouw baas hiervoor in het zonnetje zetten? Dat kan! In de Week van de Toegankelijkheid (4-8 oktober) kun je jouw baas een paarse trofee (van foam) overhandigen om hem of haar te bedanken. Natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen laten zien dat jouw baas top is. Daarom vragen we je ook om een foto of filmpje van de overhandiging in de week van 4-8 oktober op social media te delen met #mijnbaasispaars.

Mijn baas is paars trofee aanvragen

Doe je ook mee? Meld je aan via dit formulier en wij zorgen ervoor dat je op tijd jouw paarse trofee in huis hebt. De trofee zet je heel gemakkelijk in elkaar. We leggen alles uit in een brief die we met de trofee meesturen. Meld je snel aan want op = op.

Jij bent paars

Heb je een fijne collega of collega’s die altijd rekening houd(t)(en) met jouw ziekte? Of is er iemand die jou heeft geholpen om jouw baan te behouden of je baan te  vinden? Wil jij deze persoon/personen bedanken? Dat kan! In de Week van de Toegankelijkheid (4-8 oktober) kun jij een kaartje Jij bent paars overhandigen en daarin schrijven waarom die persoon/personen de kaart geeft.

Jij bent paars kaart(en) aanvragen

Doe je ook mee? Meld je aan via dit formulier en wij zorgen ervoor dat je op tijd jouw paarse kaart(en) in huis hebt. Meld je snel aan want op = op.

Delen op social media:

Sluit je bij ons aan

Ontvang ons kwartaalmagazine Crohniek en nog veel meer voordelen:

  • Gratis activiteiten bij jou in de buurt
  • Ontmoet andere mensen met Crohn of colitis
  • Ontvang onze gratis toiletpas

Word lid

Help ons helpen

Wij zijn de enige vereniging die zich richt op mensen met de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa of short bowel. We kunnen niet zonder jouw steun. Help mee!

Bekijk hoe je kan helpen

Ontvang de nieuwsbrief

Maandelijkse nieuwsbrief
Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Crohn of colitis ulcerosa? Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.